Home / Timeføring app

Julebord arendal - Timeføring app

timeføring app

likviditetsstyring ». Da snakker vi effektivitet! Du får alt du trenger i ett system, fra økonomistyring til prosjektledelse til kontroll på lager, innkjøp og logistikk. Ordre og fakturering, xledger

har avansert faktureringsfunksjonalitet, inkludert abonnement, løsning for provisjonsavregning, massefakturering og ordre. Om påskenøtter du sitter i en gravemaskin eller på en stillas på byggeplass er akkurat det samme. Bruk mobiltelefonen til å registrere, på noen byggeplasser kan det være vanskelig å registrere elektroniske mannskapslister via en eller flere byggekortlesere. Via SmartDok sin app kan du også få tilgang til sjekklister, varer og massetransport, verktøy og maskiner. . Les mer om lønn og reise ». Ja, det gjør vi gjerne om du ønsker. Finn regnskapsbyrå, kontakt oss Økonomi og regnskap, online tilgang gir full fleksibilitet med fullskala webbasert ERP, avansert konsernrapportering med inntil 15 konteringsdimensjoner og valutahåndtering. «Swipe» ditt HMS-kort foran leseren og du er kjapt og enkelt registrert på korrekt prosjekt. Byggekortleseren vår er laget for nordiske forhold. Bistand i tilsynssaker avtales fra gang til gang og utføres av våre dyktige kundekonsulenter til avtalt pris. Timeføringen gjør du på den enkleste måten du kan tenke deg. Inne i leseren er det et SIM-kort som kommuniserer via mobilnettverket. Slipp dobbeltarbeid via nettbanken. Skybasert og mobilt, selvfølgelig. Les mer innkjøp- og lagerløsningen» 10 fordeler med Xledger. Samtidig er det i en hektisk hverdag utfordrende for svært mange å finne tid og energi til å ta fatt på denne søknaden selv og en stor del av vår kundegruppe ønsker derfor r at vi tar hånd om søknad og re-godkjenning danse av Sentral Godkjenning. Byggherreforskriftens 15 sier at du til enhver tid skal kunne gjøre rede for hvem som er på byggeplassen. Der snakket vi med formann Øystein og læring Simon om hvordan våre digitale verktøy hjelper bedriften med å få kontroll på timer og KS/HMS. Norges mest brukervennlige timeføring på nett og mobil. Oversatt til flere språk, og fungerer på alle maskiner og mobiler.

Timeføring app: Naturfag som allmenndannelse

timeføring Når du er ferdig for dagen swiper du kortet på nytt og du registrerer deg ut av byggeplassen. Innkjøp og lager, den trenger ikke tilgang til trådløst nettverk for å fungere. Eller mer avansert innkjøps og lagerstyring.

For mange oppleves timeføring som en uoversiktlig og kjedelig prosess, noe som igjen vanskeliggjør arbeidet for lønnsavdelingen.Et web- og mobilbasert system som SmartDok er ofte løsningen for å skaffe kontrollen over timer og kostnader.

spa Dette gjør SmartDok sin løsning fleksibel og ikke minst enkel å bruke. Er dere kunde av SmartDok kan dere også benytte dere av mobiltelefon for å registrere ut eller inn på anleggsplassen. Alle arbeidere på en byggeplass er pålagt av arbeidstilsynet å være utstyrt med byggekort HMSkort. Og du trenger ikke i utgangspunktet betale en tredjepart for å gjøre dette. Et web og mobilbasert system som SmartDok er ofte løsningen for å skaffe kontrollen over timer og kostnader. Vi hjelper deg med å få oversikt. Kontroll på ekstraarbeid og økt lønnsomhet i din bedrift. Som leverandør av styringssystem er det naturlig at vi bistår våre kunder med administrative oppgaver og søknad om Sentral Godkjenning og tilssynssaker får vi hyppige forespørsler. Reiseregninger og utlegg, kontakt oss i dag, ressursplanlegging og prosjektfakturering. Når en arbeider registrerer seg via SmartDok sin byggekortleser eller mobiltelefon sendes infomasjonen via web til ditt SmartDoksystem hvor du kan via mobil eller PC få full tilgang til å se hvem som er eller har vært på byggeplassen.

Vi kontakter deg etter at du har fullført bestillingen.Vi gjør oppmerksom på at selv om en bare har en byggekortleser kan løsningen i kombinasjon med mobil-App brukes på flere prosjekter.Du finner da byggekortleser ikonet i SmartDok Appen og registrerer deg ut og inn av prosjektet. .