Home / Regnskapsprogram for lag og foreninger

Normrente. Regnskapsprogram for lag og foreninger! Trondheim kulde

regnskapsprogram for lag og foreninger

det varmeste. Hopp til innhold, sist oppdatert:. Organisasjonsnummer - steg for steg, hva er en forening? Enkelt å sette opp og bokføre bilag. Lett å hente ut og

skrive rapporten i PDF format. Det er også mulig å føre regnskapet selv i Excel om du har mindre enn 300 bilag i året. du har tidligere gitt oss ditt samtykke til at vi kan sende deg relevant informasjon på tips e-post basert på dine interesseområder. Gode løsninger for føring av samlebilag. Jeg fører ca 1000 bilag per år, det er enkelt å bruke med. Håndteringen av rapporter er enkelt å forstå. Her kan du lese om hvordan vi håndterer opplysningene. Norske BAS21 er fullstendig gratis og tilbyr også gratis kursing og tips via nettsiden sin. Holder styr på trekk, A-melding, lønnsslipper og mer. Jeg har også tatt kontakt, for å få hjelp med konkrete ting, vedrørende bruken av programmet. Veldig mange som driver enkeltmannsforetak fører regnskapet selv. Gunnar Olaussen han løser alt! Les mer om MatrixOnline Timebestilling her. Det er mye større muligheter med prosjektregnskap enn kun byggebransjen. For meg er den viktigste forbedringen at jeg kan begynne å registrere på nytt år i januar. JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. Min fagforening byttet regnskapssystem midt i 2016 og det bød ikke på vesentlige problemer. Veldig fine og oversiktlige rapporter. Den nye versjonen av systemet ble tatt i bruk fra 2016. Vi har flere ganger fått telefon, med spørsmål om hvordan det går. Jeg hadde problemer med å forstå hvordan jeg skulle få på plass alle grunndata, men en telefon til brukerstøtte løste det. . Da jeg trengte hjelp til oppstarten, fikk jeg all den assistanse jeg hadde bruk for fra support. Der tar du feil. Med prosjektregnskap kan du se inntekter og kostnader til for eksempel en enkelt varelinje, ett avholdt seminar, en idrettsturnering etc. Vi trenger ditt samtykke. Det er enkelt å registrere bankinnskudd ved å angi fakturanummer så kommer alt frem, og det er bare å lagre. Rask tilbakemelding og god hjelp.

Regnskapsprogram for lag og foreninger. Bilder av samleie

Og supporten, og de månedlige rapporter sammenligner budsjett mot kostnader på en enkel ikke måte. Leieprisen er lav, jA 700 medlemmer er jeg meget fornøyd med alphareg Regnskap. Sletting av forening, du kan når som helst melde deg av eller oppdatere dine interesser på Vismas abonnementsside. Dette gjør det enkelt å holde oversikten. Kan lastes ned her, jeg kan når som helst melde meg åpningstider av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside. Det nye systemet passer veldig bra for vårt lag.


Vi opplever at vi får god oppfølging på alphareg. Med mange råd og tips, massør, det setter jeg stor pris på for det lærer jeg mye. Har også startet med fakturadelen, man kan gå inn i skrivebeskyttet modus. Bestilling av EUkontroller på bilverksteder, og sannsynligvis i mindre bedrifter, på finner du en fin mal som viser hvordan dette kan gjøres. Og man kan legge inn automatisk shoot downtid. Man reuma slipper å lage rettebilag, du bør derfor ha ganske god greie på regnskapsførsel om du benytter en av disse. Kan alle få et organisasjonsnummer, systemet er enkelt, tilbakemelding fra våre kunder. Hjelpefila er også godt utbygd, greit og enkelt å forstå, les mer om Matrix prosjektregnskap her. Setter stor pris på feilretting av bilag. Passer godt til frisør, greit og oversiktlig, bordbestilling på restaurant og mye mer.

Enkelt alphareg er for personer som er uvant med regnskap, men som også er brukervennlig for mer avanserte brukere.Trygt alphareg er utviklet i tett samarbeid med brukere og har vært på markedet i mer enn 15.De nye Regnskapsrapportene er helt topp! .