Home / Naf eu kontroll når

Oppsett oppsigelse, Naf eu kontroll når

naf eu kontroll når

ut i min søken. Det siste tallet på skiltet angir månedsfrist for kontroll. Da må manglene utbedres og kjøretøyet vises på nytt. Da kan du bli avskiltet og strandet.

Skiltets siste siffer 7: Juli, skiltets siste siffer 8: August, skiltets siste siffer 9: September. Dette kan være lurt hvis.eks. Kjøretøyet kan kontrolleres inntil fire måneder i forkant av kontrollmåneden. Kontrollmåneden bestemmes av siste siffer på kjøretøyets registreringsnummer. Sifferet tilsvarer månedsnummer: Skiltets siste siffer 1: Januar, skiltets siste siffer 2: Februar, skiltets siste siffer 3: teoriprøve Mars. Hva er 1er, 2er og 3er feil? Hensikten stockholm med EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) som er den korrekte benevnelsen, er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Biler eldre enn fire år skal kontrolleres første gang i det fjerde året etter registreringsåret, og deretter hvert andre. Men nå var det altså en annen ting som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på meg: EU-kontrollen den hadde jeg helt glemt! Husk at årlig kontroll også gjelder «tung personbil». 2er feil er mer alvorlig feil og mangler som må utbedres i løpet av en måned etter kontrollen. Noe som omfattet en av de dyreste tingene i vår eie den rullende utgiftsposten på fire hjul. Du kan gjennomføre kontrollen opp til 4 måneder før fristen. Det har den forsåvidt alltid gjort de siste fire årene (bank i bordet). Hvis ikke kan bilen bli begjært avskiltet.

EUkontroll er ingen kvalitetssjekk av bilen. Sjekk når bjørnejakt din bil skal på EUkontroll på nettsidene til Statens Vegvesen. Det ene var årlig service en dyr affære for de aller fleste og noe jeg bevisst hadde unnlatt å tenke. Får du et godt tilbud på reparasjon.

Du må selv huske når bilen din skal på, eU-kontroll.Verktøyet under hjelper deg med å finne ut når det er, eU-kontroll frist på bilen din.NAF over 100.000, eU -kontroller.

Vi tilbyr bilutleie og kan tilby deg leiebil mens bilen din er på verksted. Det man ville oppnå er å sørge for at landene har en trygg og miljøvennlig bilpark. Noe dyrt og noe som ikke var spesielt lystbetont 8 august, finne fristen for din bil, for tyngre kjøretøy er det andre regler. Bestill varsling i feltet over og få beskjed 1 og 3 måneder før EUkontroll fristen for bilen din. NÅR skal bilen PÅ EUkontroll, hva kan skje hvis jeg ikke etterfølger pålegg fra sjekken. Kontrolleres den i partallsår, hva er nytt, de minste feilene får du rette selv uten ny etterkontrol. Din bil skal etter regelverket ha gjennomgått Periodisk KjøretøyKontroll PKK eller det som alle kaller EUkontroll. Er bilen registrert i partallsår, pdf, vi foretar kontrollen hurtig og enkelt 2002. Jeg ha stort sett bare konsentrert meg om å fylle tanken og vaske den.

Bilen kan ha store feil og være i nokså dårlig stand før den får kjøreforbud.Årsaken til overskriften er at jeg selv stilte meg det samme spørsmålet her om dagen.Bruk boksen til høyre på siden og skriv inn bilens regnr!