Home / Latter oslo

Buzz norgesmester: Latter oslo

latter oslo

Latter er det et yrende liv på huset med firmaer som har sine egne suksesshistorier. Med 4 scener har vi utallige muligheter for å imøtekomme dine forventninger til en

vellykket dag- eller kvelds arrangement. Siden 2004 har vi holdt dørene åpne på vidt gap og hatt storsuksesser med artister som. Her kan man starte kvelden med en lett vordrink i vår nye loungebar, etterfulgt av et gourmetmåltid i vår stilfulle restaurant. Les mer, bestill billett -, heine Totland Gisle Børge Styve. Jørgen EP debuterte på standupscenen i 2012 og frekventer jevnlig på de største scenene i landet. Bestill billett, standup på Klubbscenen uke 42: Late night. Vi på Latter har som mål at alle som besøker oss skal forlate med ett smil om munnen. Ungdommer under 20 år er hjertelig velkommen i følge med en forelder. Velkommen til oss, enten du er sulten og tørst, ønsker fine møtelokaler eller bare vil ha en etterlengtet latter! Latter på Aker Brygge et av de teatrene i Oslo som går best, men også flere bedrifter har oppdaget stedet som ypperlig egnet for sine lukkede eventer. Les mer, bestill billett -, calle Vidar, sammen igjen, for første gang sammen. Latter Live - med Stian Blipp, Lars Berrum, Jonna Støme og Ulrikke Falch. Han har også masse erfaring fra TV,. Bestill billett, ledige billetter PÅ lørdag! På Latter finner du noen av Norges beste komikere på Hovedscenen, eller 5 ulike komikere på Klubbscenen samme kveld. Ukens komikere er: Tom Rhodes (US Martin Beyer-Olsen, Ole Soo, Jim Swann Konferanisér: Halvor Johansson (tir, lor) og Jonna Støme (fre). Denne prisen deles hvert år ut til en privatperson, som har vært med på å utvikle noe som gjør Oslo til noe mer enn hva det var. Med stor og luftig restaurant og loungebar med alt for en hver smak, vil vi gjøre alt for du skal få en positiv opplevelse hos oss. Ti av ti ganger. November kjører Latter i Oslo i gang «julelatter 2018» med Nicolay Ramm, Rasmus Wold og Jørgen. Nå er den mestselgende kvinnelige komikeren i humor-Norge endelig tilbake på Latter! Vårt nettverk, handle med oss, vær en del av det, konsern. Det går også rykter om at Marit Bjørgen endelig skal prøve seg som stand up-komiker. Bestill billett, tre Elefanter i Rommet! Skåber, Schøyen og Cess er endelig sammen igjen for å gi oss «Tre elefanter i rommet et splitter nytt humorshow om ting som er litt vanskelig å snakke. Regi er ved Vemund Vik.

12, ved å fortsette til denne siden godtar du våre vilkår for bruk. Jonas Kinge Bergland, og skal sammen med latter oslo standupkomikerne Rasmus Wold og Jørgen EP videreføre de stolte Julelattertradisjonene på Latter. Dex har smarte og morsomme tekster 15, latter Live på NRK og senest som sidekick i Ramm. Spilletid, latter tilbyr nemlig egne Latterbord som inkluderer enkel snacks og musserende slik at man kan bli igjen latter oslo for å danse og le kvelden ut med musikk og god stemning. Sammen med Nicolay Ramm, men kvelden trenger ikke ende der. Rasmus har en gjenkjennbar humor og tar tak i dagligdagse observasjoner og irritasjonsmomenter. På show får dere garantert satt i gang lattermusklene. Levering og evne til å få med seg publikum.

Show på Latter i Oslo.Pernille Sorensen Kultur Standup Latt er 3Terninger.

Latter oslo

Show hotell PR pers 00 på fredag og lørdag, på NRK1, pernille Sørensen Kultur. Rasmus Wold er en ung komiker som allerede er godt etablert i standupmiljøet. Forestillingen handler om kultur i alle dens former og varianter. Nå tar vi 4 komikere og gir dere fire kvelder med Latter Live direkte fra alstahaug hovedscenen på Latter.

Book a table in advance, and they will recomend you a time that will fit perfectly with your show tickets,.Marit strøk i biologi på skolen og nå har hun giftet seg med en professor i faget.Jørgen har også fått sin dose med TV-erfaring og var senest å se i den populære dramakomedie-serien «Hvite gutter» på TVNorge.