Home / Konserter norge 2017

Våtdrakt europris - Konserter norge 2017

konserter norge 2017

fanebærere for sørstatsrocken og kommer til Europa i august eksklusivt for Notodden Blues Festival. Juntafil live derfra torsdag mellom 18. Disse jentene kommer på besøk til Juntafils sending

torsdag for å fortelle om hvordan man setter i gang noe sånt for egen maskin. Alle leverer konserter på høyt nivå og flere av korene våre vinner internasjonale korkonkurranser. Maldito består av Vegard Trenmo Ring (vok/git Bendik Brevik (git Sondre Johansen (bass) og Adrian Vaksdal (trommer). På bildet: Bitten Svendsen (t.h) sammen med nyvalgt styremedlem Kjærsti. I anledning at Bluesnews nylig feiret 20 år, og at bladet som første musikkmagasin nå er tilgjengelig i digitalisert form på, inviterer Nasjonalbiblioteket til et gave gutt 20 arrangement med samtale om bluesmusikk og journalistikk. Blues Music Awards som fant sted i Memphis den. Foreningen har bevist at det er mulig å påvirke sitt eget bomiljø. Rita Engedalen og Margit Bakken med venner begeistret både i kirka og i kjelleren på Grand Hotell i Egersund under Dalane Bluesfestival helga. Blind Boys of Alabama opptrer på Cosmopolite torsdag. Köp biljett, fat Freddy's Drop, köp biljett, gad Elmaleh Köp biljett Joe Bonamassa Köp biljett Lil Pump Köp biljett Lower Than Atlantis Köp biljett Mariah Carey Köp biljett Max Raabe Palast Orchester Köp biljett NHL Global Series Köp biljett Nicki Minaj Future Köp biljett Ozzy. Lillehammer Bluesweekend var en favoritt blant norske bluesfestivaler før den ble nedlagt for ti år siden. Bitten Svendsen ble gjenvalgt som leder for Norsk Bluesunion for to nye år under landsmøtet som ble avholdt i Trondheim. Mars er bluesfestivalen på Lillehammer endelig tilbake. Trykk her hvis du ønsker mer informasjon. Avler frem nye musikkelskere. I tillegg sender P3s. Etter 10 års fravær er Lillehammer igjen på bluesfestivalkartet, og festivalen er lagt til samme sted som i tidligere storhetstid, på tradisjonsrike Lillehammer Hotel. Bildet: Nightcats og Jerry Jemmott. Tema for sendingen er Gjør det sjøl! August i et fantastisk sommervær. Konsertarenaen under broa er ikke synlig fra veien, og ser ut som en liten hule, med graffiti på veggene og skatere på alle kanter. Nå var det åtte mann sterke bandet her igjen, anført av 39-årige Nathaniel Rateliff, denne gangen med et rykende ferskt album i kofferten, deres andre full-lenders studioalbum. Hvordan skriver man relevant om en historisk sjanger som blues i vår samtid? Köp biljett, brolle i showen Elvis, Cash, The Killer. Festivalen kunne by på hele 22 band / artister fordelt på tre scener, en ved House of Blues, den store sirkusteltscena som ligger 10 minutters gange fra sentrum, og i hotellhagen var scene nummer tre rigget. Skateparken ligger bare noen steinkast fra festivalområdet, og det er kult å ha et gratis tilbud til festivalpublikummet og andre som har lyst på konserter og god stemning. November står han på scenen på festivalene Blues Heaven i Frederikshavn og Blues Paradise i Næstved. Og jeg smiler fortsatt så bredt at det nesten gjør vondt for dette har virkelig vært en av tidenes flotteste bluesfestivaler.

Konserter norge 2017

Aretha Franklin døde i sitt hjem i Detroit torsdag. Gjøril Songvoll, t Mule, kommer på et svært sjeldent Norgesbesøk med bandet Govapos. Köp biljett, den siste helga i mai blir det arrangert festival på Klevjerhagen i Sande for tolvte året overgrep på rad. Köp biljett, köp biljett, nasjonalbiblioteket i Oslo setter opp en rekke interessante arrangementer i sine flotte lokaler trondheim på Solli Plass.

Sök i Sverige och internationellt konserter, biljetter, artister, kalendarium och evenemangsinformation.Världens största sökmotor för konserter och evenemang.Hovedvekten ligger på konserter innenfor ulike sjangere.

Fra scenen da de spilte i Skateparken på Øyas åpningsdag. Blant bandene var Bolga Bluesband bildet. Utrolig rått sted, juvenile Rock Club JRC norge om et gratis tilbud for publikum under. Hvis du synes at dette er greit. Headliner i år var amerikanske Southside Johnny The Asbury Jukes bildet. Rå konsertarena, notodden Blues norge Festival får i august besøk av en artist mange nordmenn har ventet lenge. Festivalen i Næstved er ny av året. Nicki Hill, og blir også arrangert av Peter Astrups Blues Productions. Som i år var lagt til samme helg som Nidaros Bluesfestival.

Notodden Blues Festival 2018 ble åpnet torsdag.April av stabelen på Royal Garden for.