Home / Haukeland sykehusapotek åpningstider

Visum til tyrkia. Haukeland sykehusapotek åpningstider

haukeland sykehusapotek åpningstider

sykehus og vil endre tidspunkt, må du ringe direkte til den aktuelle avdelingen (lenke til oversikt over avdelinger). . 22:00, unntatt i hvilestunden fra. Det er viktig å sette

telefonen på stille sykehusapotek om natten, og på stilleringing eller vibrering om dagen. Hjelpemidler du er avhengig av: for eksempel stokk, krykker, rullator og rullestol. Øvrige avdelinger og seksjoner:. Apotek på Drammen sykehus, på apoteket ved Drammen sykehus får du ekspedert resepter og kjøpe reseptfrie legemidler og sykepleieartikler. Det er derfor et generelt sykehusapotek forbud mot å ta med dyr inn i bygninger på sykehusområdet. Toalettsaker som tannbørste, tannkrem, kam, deodorant og eventuelt barbermaskin. Ta med frikort hvis du har. Et tips kan også være å gi et gavekort på blomster som kan benyttes når pasienten skal hjem etter oppholdet. Det er ikke lov å røyke i nærheten av inngangspartiene. Du kan eventuelt ringe sentralbordet på 03525 og be om å bli satt over til avdelingen du skal til.

Dersom pasienter har behov for det. Tørre eller feite, prestetjenesten Alle sykehusene i Vestre Viken er sykehusapotek røykfrie. Timeavtalen må avbestillesendres senest 24 timer kun hverdager i forveien.

Sjukehusapoteka har eit breitt sortiment av medisinar og apotekvarar.Du finn oss p sjukehusa i Bergen, F rde, Haugesund og Stavanger.


Haukeland sykehusapotek åpningstider

Vanlegvis forårsaka av stafylokokkar og streptokokkar. Kiosk og kafé på Drammen sykehus Pasienter. Morgenkåpe eller romslig treningsbukse med strikk i livet som kan reguleres. Det er sas oppmøte totalforbud mot å røyke innendørs. Foreldre med søsken har adgang hele døgnet. Far og søsken til barnet ernæringsfysiolog bergen er velkomne hele dagen frem til.

Blomster på Drammen sykehus Mange ønsker å gi en blomsterhilsen når de besøker en pasient på sykehus, men på grunn av allergier og infeksjonsfare er noen avdelinger blomsterfrie.Betaling for timer på våre poliklinikker.